Vacature kok bij Eethuis Twintig in Tilburg

Eethuis Twintig zoekt een goede kok die weet wat lekker eten is én het als de beste kan bereiden. Zit je bomvol ideeën voor smakelijke gerechten en zoek je een fulltime baan (38 uur) met de leukste collega’s? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Thuiskomen, daar draait het om bij Eethuis Twintig. Als kok weet jij dat gevoel direct te vertalen naar de gerechten die je bereidt. Samen met collega’s Jasper, Gwen en Mayke bedenk jij wat er op onze menukaart komt te staan, verbeter en ontwikkel je de recepten en zorgen jullie vooral voor een glimlach op het gezicht van onze gasten. Want lekker koken, dat kunnen jullie wel.

Wie ben jij?

Het is belangrijk dat je al ervaring hebt als kok, maar ook jezelf wilt blijven ontwikkelen. Je houdt niet van rommel (wij houden van een schone keuken) en hebt een scherp oog voor de voorraad en inkoop. We houden onze prijs-kwaliteitsverhouding graag goed en het is natuurlijk zonde om eten te moeten weggooien.

Wat kun je verwachten?

  • Fulltime dienstverband van 38 uur per week (flexibele werkdagen en -tijden)
  • Salaris volgens de cao
  • Aanvang dienstverband in overleg
  • Een gezellig team van collega’s

Over Eethuis Twintig
Je vindt Eethuis Twintig aan de Piushaven in Tilburg, waar we een zonnig terras aan én op het water hebben. Bij ons kun je thuiskomen en samen met vrienden en familie genieten van een kop koffie, glas wijn of uitgebreid diner. Voor onze kaart combineren we de Nederlandse, Franse en Aziatische keuken en werken we met biologische streekproducten.

Solliciteer nu!
Dus, lijkt het je wat? Solliciteer dan vandaag nog. Stuur een mail met je cv, motivatie en gegevens naar [email protected] Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 013-5914906.