Wanneer u onze privacyverklaring wil inzien klik dan hier beneden:
Nu de dagen korter en vooral ook kouder worden, is er niets lekkerder dan ’s avonds op te warmen met een stevige soep of een klassieke stamppot met een Eethuis Twintig-twist. Elke week serveren we andere gerechten en soepen, zoals pompoensoep of aardappel-preisoep. Mét desembrood van Bikken&Bakken en vadouvanboter.
Of wat dacht je van boerenkool met cavolo nero, aardappelen en jus van gegrilde groenten? Of zuurkoolstamppot met gefermenteerde venkel, mousseline van bieslook en jus van paarse mosterd?
Om het extra culinair te maken kun je kiezen uit verschillende soorten vlees, zodat je elke dag een andere Høtspøt bij ons kunt bestellen. Ga je voor een verdraaid lekkere gehaktbal, gemarineerde buikspek (onze favoriet!), ambachtelijke rookworst of uitgebakken spekjes? Eet je vegetarisch? Dan serveren we mooi gebakken halloumi. Het Eet-Thuis-diner maak je compleet door er een fijne fles rode wijn bij bestellen.
Bestellen kan 7 dagen per week.