UITGELICHT!

HIGH TEA

Een High Tea van Eethuis Twintig is ideaal als je een middag tot rust wilt komen en ondertussen wilt bijkletsen met je familie of beste vriendin(nen). Samen theeleuten en je vingers aflikken bij wat lekker hapjes in ons gezellige restaurant aan de Piushaven.

Wat je precies krijgt, dat houden we nog even geheim. Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels en als opwarmertje beginnen we in ieder geval met een soepje. Daarna is er van alles om van te genieten.

HIGH WINE

Met onze ruime wijnkaart kan een High Wine natuurlijk niet ontbreken. Daarom kun je daar voortaan bij ons van genieten! Ga jij voor de gewone proeverij of voor de luxe variant?

High wine | 39,50 p.p.

High Wine DeLuxe | 49,50 p.p.

PIUSHAVEN CULINAIR

TYPISCH THOMAS

Begin 2021 heeft Thomas tijdens de lockdown zijn eigen delicatessenlijn opgezet: Typisch Thomas. Specialiteiten van Eethuis Twintig, maar dan met een twist. De lijn bestaat uit verschillende producten die met de leveranciers van ons restaurant zijn samengesteld. Elke delicatesse heeft zijn eigen specialiteit en dankzij de samenwerkingen ook een heerlijke twist.

Wil je jouw smaakpapillen verwennen? De delicatessen zijn verkrijgbaar bij Eethuis Twintig. Ons team vertelt je er graag meer over én helpt je bij het samenstellen van een verrassend lekker (cadeau)pakket.