LIVEMUZIEK

Zwoele zomeravonden, een terras aan de haven, proosten met een goed glas wijn. Vakantie vieren in eigen stad is zo verkeerd nog niet. Om jouw staycation in Tilburg-Bad eigen stad een extra feestelijk vakantiegevoel te geven, zijn onze live-muziekavonden met singer-songwriters terug van weggeweest!

Vanaf 15 juli is er elke woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur een nieuwe singer-songwriter te zien en horen op ons terras aan de Piushaven. Net als bij de Piushaven Sessies staat er elke week een ander talent klaar voor een optreden. Schuif aan en geniet van deze live-muziek terwijl je ondertussen een hapje eet of gewoon lekker aan het borrelen bent.

Samen maken van Tilburg de leukste vakantiestad van Nederland! Struin bijvoorbeeld lekker een ochtend door het Dwaalgebied, breng via een wandeling langs de Piushaven een bezoek aan Moerenburg en plof daarna bij ons neer op het terras om te luisteren naar een van de singer-songwriters. Sounds good!

Benieuwd welke singer-songwriters er allemaal langs komen? Houd onze Facebookpagina in de gaten. De live-muziekavonden zijn elke woensdagavond van 15 juli tot en met 26 augustus.

22-7: Freé
29-7: Amber de Kok
5-8: Marinke, Spencer Latumahina en Simon van Genderen
12-8: Freé en Onem1le
19-8: Niene Manon en Lex
26-8: Aisha en Amber de Kok

Wat kun je verwachten?

29-7 & 26-8 Aisha

22-7 & 12-8: Freé

19-8: Niene Manon en Lex