Kombuis Twintig: Een culinaire vaartocht met je favoriete restaurant in Tilburg

Wil jij Tilburg eens op een andere manier bekijken? Genieten van de natuur en rust op het water, terwijl je jezelf in de watten laat leggen met een 4-gangenmenu? Vaar mee met Kombuis Twintig.

Met deze te gekke, unieke culinaire vaartocht heb je een ervaring die je niet snel vergeet. Verras je ouders, beste vrienden of collega’s. Vier je verjaardag op een wel heel smakelijke manier. En bovenal: verwen jezelf met al het lekkers en moois dat Tilburg te bieden heeft.

• Geschikt voor groepen van 8 tot 12 personen
• Datum en reservering in overleg met Eethuis Twintig en de schipper

Waaruit bestaat het arrangement van Kombuis Twintig?

Boek je dit culinaire vaararrangement, dan krijg je tijdens de vier uur durende tocht een uitgebreid 4-gangemenu geserveerd. Na een glaasje bubbels en amuse bij Eethuis Twintig ga je vanaf ons terras aan boord van het schip.

Vanuit daar varen we de haven uit naar het Wilhelminakanaal. Terwijl jij geniet van de groene oevers en het kabbelende water, bereid onze chef-kok vier gastronomische gerechten voor je, onder andere op de Green Egg. Zoals je van ons bent gewend, staan er ook brood en water op tafel en krijg je bij elke gang een bijpassende wijn.

Na de vaartocht meren we weer aan bij het ponton langs Eethuis Twintig. Daar staan tot slot nog koffie, thee en de lekkerste friandises voor je klaar.

Kosten

De culinaire vaartocht Kombuis Twintig is te reserveren vanaf 8 personen. Het 4-gangenmenu inclusief alle drankjes en hapjes kost €75 per persoon. Voor de boot is dit in overleg met de schipper.

Wil je meer informatie of een datum vastleggen? Neem dan contact op via 013-5914906 of [email protected].

Wat kun je verwachten?