KERSTMIS 2020

 De FeestThuis-box of reserveren

Kerstmis 2020 zal misschien iets anders zijn dan in andere jaren, maar daarom hoeft het nog niet minder lekker of feestelijk te zijn! Bij Eethuis Twintig kun je gewoon genieten van een kerstlunch en kerstdiner. Nieuw is onze FeestThuis-box, zodat je thuis in een handomdraai een 4-gangenmenu op tafel tovert.

FeestThuis-box

Bouw thuis een feestje met de Kerstmis-box van Eethuis Twintig. In de box zitten alle ingrediënten en recepten om een heerlijk 4-gangen kerstdiner te bereiden. Is jouw kookkennis niet zo groot? Geen zorgen, we laten je met filmpjes en foto’s zien hoe je de stappen van elk recept doorloopt én hoe je het bord het mooist kunt opmaken. Een kerstdiner maken was nog nooit zo makkelijk.

De voordelen:

  • Geen stress voor het bedenken van het kerstmenu
  • Je zet gegarandeerd een feestmaal op tafel
  • Inclusief advies voor bijpassende wijnen als je dat wilt
  • Alle kerstdrukte in de supermarkten kun je vermijden (zeker nu is dat extra fijn)

De FeestThuis-Box kost € 42,50 euro per persoon en is te bestellen via de knop hiernaast Je kunt de box op donderdag 24 december tussen 12.00 en 14.00 uur ophalen bij Eethuis Twintig.

Reserveren voor het restaurant

Laat je jezelf liever in de watten leggen door ons? Bij Eethuis Twintig kun je voor zowel Kerstavond als Eerste en Tweede Kerstdag een tafel reserveren. Op Kerstavond beginnen we feestelijk met een 3- of 4-gangendiner. Reserveer je jouw tafel via de website of telefonisch? Dan krijg je van ons één extra gang cadeau. Dat betekent dat je bij jouw 3-gangendiner (37,50 euro) liefst vier gerechten krijgt en bij jouw 4-gangendiner (49,50 euro) zelfs vijf gerechten.

Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je reserveren voor een kerstlunch of het kerstdiner. Bij de lunch verzorgen we een shareddining-concept voor 29,50 euro per persoon. Je krijgt dan drie gerechten om te delen met jouw tafelgenoot en ieder een glas bubbels. In de avond serveren we een feestelijk 5-gangenmenu voor 59,50 euro per persoon.

Via onderstaand contactformulier kun je jouw tafel voor deze Kerstmis reserveren.

Allergieën

Heb je allergieën of een strikt dieet? Laat het ons vooral weten bij de reservering, dan passen wij de gerechten aan zodat ook jij bij ons kunt genieten deze Kerstmis.

BESTEL JOUW
KERSTFEESTTHUIS-BOX

Vul het contactformulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word zelf sommelier bij jouw kerstdiner!

‘Hoe dan?’, zul je denken. Nou, met de hulp van Eethuis Twintig schenk jij fantastische wijnen bij jouw kerstdiner! Niets is lastiger dan goede wijnen vinden, voor een leuke prijs, die óók nog eens bij jouw gerechten passen. Daarom helpen wij je om uitdagende topwijnen te vinden die jouw gasten omver doen blazen.

Eigenaar Thomas Inderfurth heeft met zorg een wijnselectie van over heel de wereld gemaakt. Elke wijn heeft zijn eigen smaakprofiel. Op basis van jouw kerstmenu adviseert hij de beste wijn. Van fris, vol of kruidig, tot champagne, rosé of luxere wijnen. Op zoek naar enkel een aperitief of andere specifieke wijn? Ook dat is mogelijk.

Stuur jouw kerstmenu of wijnvraag per mail naar Eethuis Twintig en je ontvangt zo snel mogelijk advies van Thomas. Via het bestelformulier per mail kies je welke wijnen je wilt kopen. Deze kun je dinsdag 24 december tussen 10.00 en 12.00 uur ophalen bij Eethuis Twintig, met de bijhorende omschrijvingen.

Alle flessen zijn per stuk te bestellen. Actie: 12 flessen halen = 10 betalen!

Mail naar [email protected]

RESERVEER JE TAFEL

Vul het contactformulier in