KERST VIEREN

 BIJ EETHUIS TWINTIG

Wat doe jij met Kerstmis? Die vraag gonst alweer rond in families, maar weet jij het al? Kom gezellig naar Eethuis Twintig. Want op kerstavond en beide kerstdagen hebben we een menu vol met heerlijke gerechten. 

KERSTAVOND

We beginnen deze Kerstmis feestelijk en trakteren jou 24 december tijdens Kerstavond op een extra gang. Reserveer je voor ons 3-gangenmenu (37,50 euro) dan krijg je de vierde gang er gratis bij. Ook bij het 4-gangen menu (49,50 euro) krijg je van ons de vijfde gang cadeau!

EERSTE EN TWEEDE KERSTDAG

LUNCH

Eerste en Tweede Kerstdag kun je in de middag of avond bij ons aanschuiven voor een feestmaal. Ga je voor de lunch? Dan serveren we vanaf 13.00 uur een samen delen menu. Voor 29,50 euro per persoon krijg je drie gangen om samen te delen én allebei een glas bubbels.

DINER

’s Avonds ontvangen wij jullie graag om 19.00 uur en kun je van ons 5-gangen menu genieten. Voor 59,50 euro krijg je onder andere fazant met cantharellen, coquilles met zeeplantjes, sappige tournedos met truffel of kabeljauw met Hollandse garnalen.

Samen met onze wijnleveranciers hebben wij, naast onze wijnkaart, weer een prachtig assortiment aan wijnen samengesteld om deze kerst compleet te maken.

Zien we jou deze Kerstmis bij Eethuis Twintig?

Vergeet dan niet om snel een tafel te reserveren, want voor je het weet is het zover. Het complete menu is hier te vinden. Eet je vegetarisch, veganistisch of heb je andere dieetwensen? Laat het ons vooral weten bij je reservering, dan maken we met liefde en plezier een alternatief menu voor je. RESERVEER HIERONDER METEEN JE TAFEL!

RESERVEER JE TAFEL