KERMIS AGENDA

Tijdens De Tilburgse Kermis hebben wij bij Eethuis Twintig genoeg op het programma staan! Bekijk hier onze kermis agenda 2019.

Vrijdag 19 juli: Lazy Lounge Piushaven

Tijdens de Tilburgse Kermis zal de Piushaven 10 dagen lang omgetoverd worden tot Lazy Lounge. Ontvlucht de drukte van de kermis en kom ontspannen op ons terras.

Zondag 21 juli: Piushaven sessies

Geniet van live muziek met singer songwriter talenten bij Eethuis Twintig.

Woensdag 24 juli: Piushaven BBQ Party

Samen met Club Jolie organiseren wij een BBQ Party, waarbij je geniet van een complete maaltijd voor maar €14,50 per persoon. Reserveer online en kom culinair genieten!

Zondag 28 juli: Afsluiting kermis met live muziek & vuurwerk

Traditiegetrouw wordt de kermis zondagavond 28 juli tussen 22.00 en 23.00 uur afgesloten met vuurwerk aan de Piushaven. Maar we zouden Eethuis Twintig niet zijn als we er geen complete avond van zouden maken. Daarom is er voorafgaand aan het vuurwerk al livemuziek op het water en kun je gezellig komen borrelen.

Shared dining lunch of diner

Tijdens de kermis samen culinair genieten? Probeer dan eens het Samen Lunchen arrangement, waarbij je geniet van een lunchplank vol lekkers inclusief een gratis kopje koffie of thee na voor €9,50 p.p. Of het Samen Proeven Menu: drie verschillende gerechten om te delen inclusief een glas bubbels vooraf en tafelwater voor maar €59,95. Reserveer vooraf online. Samen Lunchen kan op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Samen Proeven kan op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag.