HIGH TEA

Een High Tea van Eethuis Twintig is ideaal als je een middag tot rust wilt komen en ondertussen wilt bijkletsen met je familie of beste vriendin(nen). Samen theeleuten en je vingers aflikken bij wat lekker hapjes in ons gezellige restaurant aan de Piushaven.

HIGH TEA MET DE THEE VAN ART OF TEA

Kom je bij ons High Tea-en? Dan kun je onbeperkt thee drinken van Art of Tea, geselecteerd door theesommelier Brigitte van Schooten. Want bij Eethuis Twintig is thee drinken meer dan het soppen van een theezakje in heet water. In totaal hebben we zes Art of Tea-theesoorten: van groene, witte en zwarte thee tot rooibos en kruidenthee. Kies jouw smaak, schep de losse blaadjes in het zeefje, even laten trekken en ervaar hoe lekker thee kan zijn. Ondertussen zorgen wij dat op tafel allerlei soorten hapjes verschijnen.

DE HAPJES

Wat je precies krijgt, dat houden we nog even geheim. Als opwarmertje beginnen we in ieder geval met een soepje. Daarna is er van alles om van te genieten. Wat dacht je van luxe belegde sandwiches of bijvoorbeeld een mini-broodje hamburger? We sluiten de high tea af met een mix van huisgemaakte zoetigheden.

Honger gekregen en zin in deze High Tea? Vanaf twee personen kun je hier al voor reserveren. Voor 23,50 euro geniet je van een reeks hapjes en onbeperkt thee drinken. Reserveren kan hier tot een dag van tevoren.

Wanneer u het reserveringsformulier invult bij opmerkingen even aangeven dat het om een high tea gaat.