Gezocht: Zelfstandig werkend kok (full-time)

Is lekker koken voor jou appeltje-eitje? Schud jij de lekkerste recepten zo uit je mouw? En wil je een 4-daagse werkweek en het liefst ook een dag vrij in het weekend? Word zelfstandig werkend kok bij Eethuis Twintig.

Fulltime: 38 uur

Eethuis Twintig is per 1 maart 2023 op zoek naar een zelfstandig werkend kok met scherpe smaakpapillen en creativiteit in de keuken! Dankzij jouw kookkunsten gaan onze gasten met een nóg grotere glimlach naar huis en voelen ze zich nog meer thuis ons restaurant.

Als zelfstandig werkend kok bij Eethuis Twintig snap je dat het doen van bestellingen, bijhouden van de voorraad en takenlijsten onderdeel is van je werk en zorgt dat dit altijd op orde is. Natúúrlijk ga je gerechten bedenken en samen de menukaart opstellen. En als er leerlingen of stagiaires zijn, weet jij ze als geen ander warm te maken voor het vak.

Over Eethuis Twintig

Je vindt Eethuis Twintig aan de Piushaven in Tilburg, waar we een zonnig terras aan én op het water hebben. Je geniet hier de hele dag: van ontbijt en lunch tot borrel en diner. Het restaurant is industrieel, modern en nét even anders. We combineren de Franse en Japanse keuken met oud-Hollandse fermentatietechnieken. Dat betekent fijne gerechten die verrassen in smaak en opmaak. Wijnliefhebber zijn bij ons ook helemaal thuis, want alle wijnen zijn per glas te bestellen.

 

Jij bent geschikt als je:

✅ … een paar jaar keukenervaring hebt.

✅ … graag mee wilt denken met de menukaart.

✅ … wilt doorgroeien in jouw vak.

✅ … lekker kan koken en creatief bent (een AGV’tje is leuk als personeelseten, maar jij kan veel meer dan dat).

Jij bent niet geschikt als je:

❌ … van rommel houdt (wij houden van een schone keuken).

❌ … het liefst in je uppie werkt (we zijn één team).

❌ … de voorraad en keukenadministratie laat verslonzen.

Wat je het liefst wil is:

💰 Een goed salaris.

🍻 Vrije tijd, ook in het weekend.

🏖 Een 4-daagse werkweek.

Dat kan gewoon! De zomer is hot in de Piushaven, zelfs dan krijg je van ons een 4-daagse werkweek. Lekker toch? En wil je een keer een vrije dag in het weekend, dan plannen we dat gewoon in! 

Dus, waar wacht je nog op?

Bel, mail of app ons vandaag nog met jouw cv, motivatie en contactgegevens of kom binnenlopen om gelijk kennis te maken. Heb je nog vragen? Neem contact op met Wally via [email protected].