Gezocht: Chef-kok met smaak

Is lekker koken voor jou appeltje-eitje? Schud jij de lekkerste recepten zo uit je mouw? Heb je een positieve houding en kun je andere motiveren? Dan zoeken wij jou!

Je weet wat hard werken is en bent niet bang om de leiding te nemen. Naast het werken in de keuken denk je na over het maken van nieuwe gerechten, het maken van roosters en het doen van de bestellingen.

4 dagen werken in de week en een weekend dag vrij?  Word chef-kok bij Eethuis Twintig!

Fulltime: 38 uur op basis van 4 dagen 

Eethuis Twintig is op zoek naar een chef kok met scherpe smaakpapillen en creativiteit in de keuken! Dankzij jouw kookkunsten gaan onze gasten met een nóg grotere glimlach naar huis en voelen ze zich nog meer thuis ons restaurant.

Als chef bij Eethuis Twintig weet jij je team positief te motiveren en schroomt niet om de leiding te nemen. Natúúrlijk ga je gerechten bedenken en de menukaart opstellen. Als er leerlingen of stagiaires zijn, weet jij ze als geen ander warm te maken voor het vak. Je kan goed omgaan met de vrijheid die geboden wordt. 

Over Eethuis Twintig

Je vindt Eethuis Twintig aan de Piushaven in Tilburg, waar we een zonnig terras aan én op het water hebben. Je geniet hier de hele dag: van lunch tot borrel en diner. Het restaurant is industrieel en modern dus nét even anders. We combineren de Franse en Japanse keuken met oud-Hollandse fermentatietechnieken. Dat betekent fijne gerechten die verrassen in smaak en opmaak. Wijnliefhebbers zijn bij ons ook helemaal thuis, want alle wijnen zijn per glas te bestellen.

Jij bent geschikt als je:

… aantoonbare ervaring hebt.

… als je van complete vrijheid houd binnen jouw functie.

… leiding geven voor jou een natuurlijk iets is.

Jij bent niet geschikt als je:

… van rommel houdt (wij houden van een schone keuken en structuur).

… het liefst in je uppie werkt (we zijn één team).

… 7 dagen in de week wilt werken. (wij vinden een balans tussen werk en privé erg belangrijk)

Wat je het liefst wil is:

💰 Een goed salaris.

🍻 Vrije tijd, ook in het weekend.

🏖 Een 4-daagse werkweek 

Dat kan gewoon! De zomer is hot in de Piushaven, zelfs dan krijg je van ons een 4-daagse werkweek. Lekker toch? En wil je een keer een vrije dag in het weekend, dan plannen we dat gewoon in!.

Dus, waar wacht je nog op? 

Bel of mail ons vandaag nog met jouw cv, motivatie en contactgegevens of kom binnenlopen om gelijk kennis te maken. Heb je nog vragen? Neem contact op met Thomas Inderfurth via [email protected].