Spelletjes spelen en borrelen:

Eethuis Twintig
vs Dare Wines

Ben je net als wij gek op het spelen van spelletjes? Houd je van wijn en borrelen? Dan is dit iets voor jou. Speel nu Dare Wines The Game en geniet van een heerlijke borrelplank van Eethuis Twintig.

Wat is Dare Wines The Game?

Dit wijn- en bordspel is bedacht door de sommeliers van Dare Wines. Of je nou al veel weet over wijn of eigenlijk nog helemaal niets: met Dare Wines The Game leer je alles over de wijnwereld. Wat zijn de geheimen van de sommelier? Welke smaakprofielen kan een wijn hebben? En hoe combineer je wijn met eten?

Bij het spel krijg je namelijk drie verschillende flessen wijn. Deze zitten verpakt in een zwart jasje (wine sleeve) zodat je niet kunt zien welke wijn het is. Tijdens het spel ga je ze blind proeven: de wijnen schenk je in een zwart glas zodat je ze niet kunt zien. Je leert dus te vertrouwen op je geur en smaak. Raad jij waar de wijn vandaan komt, van welke druiven hij is gemaakt of hoeveel alcohol erin zit? Verzamel zoveel mogelijk munten en je hebt gewonnen!

Borrelplank

Omdat een spelletjesmiddag of avond niet compleet is zonder hapjes, zorgt Eethuis Twintig voor een goed gevulde borrelplank. Zo wordt dit de ultieme combinatie tussen een spelletjes en high wine.

Hoe werkt het?

Het spel kun je met 2 tot 6 personen spelen en is bij Eethuis Twintig te huur. Wat krijg je daarvoor?

• De spelkoffer met daarin: het speelveld, 6 zwarte proefglazen, 1 wine sleeve, 6 pionnen, 48 DareCoins van 1 punt en 84 DareCoins van 5 punten.
• 3 flessen wijn
• Goed gevulde borrelbox

€ 25,00 per persoon*
*bij een aantal van 6 personen

Los te bestellen:
Dare wines the game € 60,00
Borrelbox € 15,00 per person

Reserveren

Dus: heb je ook zin in een gezellige spelletjesmiddag met goede wijnen, lekkere hapjes én een leerzaam (en smakelijk) potje Dare Wines The Game?

Borrelplank Eethuistwintig vs Darewines the game

  • Prijs: 60,00 € Aantal:
  • Prijs: 15,00 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.